Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB

  • 4 Reacties
  • 154 Gelezen

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB
« Gepost op: 19 februari 2021, 20:25:49 »
Beste mensen, ik heb onlangs bovenstaande radio in de 156 laten plaatsen. Geluid fantastisch en de mogelijkheden zijn eindeloos echter. De radio doet het en naar het scherm te zien goed. Ik hoor echter geen geluid.
Weet iemand of ik per ongeluk een muteknop heb ingedrukt?

*

Offline brinkerik

  • *
  • 3070
  • Geslacht: Man
  • Moi
Re: Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB
« Reactie #1 Gepost op: 20 februari 2021, 06:55:23 »


Hallo

Ik heb er even een plaatje bij gezocht.   Maar, begin eens in het instructie boekje te zoeken naar waar de Mute knop zit..   Radio is er ook vrij eenvoudig uit te halen; kun je eventueel kabels controleren.  Derde optie.. je inbouwer vragen!   Mvrg!
Zeer binnenkort;  Giulietta 2015  1750 TCT

ex:   146   1.6 Lusso 97  -   147 Veloce  '01  - 156  1.9 JTD 16v  04  Alfa 159  2.4 JTDm '07  -  Punto Bicilindro '12

Re: Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB
« Reactie #2 Gepost op: 20 februari 2021, 19:46:14 »
Dankjewel Erik,

In het instructieboekje kom ik geen muteknop tegen. Vandaar dat ik hoopte dat iemand hem zou kennen,
Ik vraag aan de inbouwer om me even op weg te helpen, dank voor de feedback.

*

Offline leonm

  • ******
  • 2722
  • Geslacht: Man
Re: Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB
« Reactie #3 Gepost op: 21 februari 2021, 11:27:11 »
Niet per ongeluk op de source knop geduwd zodat hij nu bijv op AUX staat of zo?
Of op de telefoonknop misschien?

Re: Geen geluid Pioneer DEH-X8700DAB
« Reactie #4 Gepost op: 13 april 2021, 20:06:18 »
Bezoekje aan de garage in Winkel heeft tot een oplossing geleid. Oorzaak, een van de polen van een speaker in het linker voorportier kwam tegen het staal van het portier. Dit leidde tot een vorm van kortsluiting waardoor er geen geluid meer was. Inmiddels geen last meer en een prima geluid.
Dank voor het meedenken.